HTML

Életünk

Szóval még sohasem blogoltam. Gondoltam egyszer ezt is el kell kezdeni. Sok mondanivalom van. Hát kezdem.

Friss topikok

Linkblog

Életünk folytatás.................

2008.03.31. 16:55 sharak

Vajon van valaki aki olvassa amit írok. Ki tudja? Ha igen örülök hanem mit tegyek??

Szép idő van süt a nap, melegszik az idő. Ilyenkor mindenkinek kicsit jobb kedve kerekedik.

Kinézek az ablakon és azt látom a gyümölcsfáim elkezdtek hajtani, még egy két nap és virágba szökkennek. Ébred a természet. Lassan téliálmát elhagyja, minden zöld és virágzó lesz.

Minden reggel miután felébredek bekapcsolom a TV-t halljam és lássam a hireket.

Menesztették Horváth Ágnes egészségügyi minisztert. Hurrá! Zelten kommt was besseres nach! vagyis ritkán jön valami jobb! tartja a mondás.

Egyik nap orvoshoz kellett mennem és ő azt mondta. Mindaz amit csinálnak egy olyan lyukas zokni foltozgatása. amin már csak folt van és senki nem tudja milyen volt az eredeti. újat kell venni.Ez vajon mit jelent hogyan tudunk új egészségügyet, nyugdíjügyet, oktatást, mezőgazdaságot, könnyűipart, stb venni??????????

Talán a tíz millió magyarnak fel kellene kerekednie. Visszamenni Etel közbe majd újra csinálni a Honfoglalást, de hiszen akkor minek jönnék a Kárpát medencébe ahol annyi rosszat élt meg a magyar. Svájc az jó lenne és a svájciak pedig a következő 2000 évet eltöltenék a Kárpát medencébe.  Igen ez jó ötlet. Terjeszteni kell. Talán indítani kellene egy népszavazás akciót, aláírásokat gyüjtenék és miután összejött  egy millió aláírás népszavazást írnának ki és megszavaznánk a cserét. Mindent lehetne elölről kezdeni.Új egészségügy, új oktatás, új nyugdíjügyi politika, új ipar, új akármi! Klassz!!!!!!

Hajrá Magyarok kezdjünk hát el egy új Honfoglalást!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerelkellkezdeni.blog.hu/api/trackback/id/tr4405204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása